34 1403/03/07

نشست صمیمی معاون و مدیران پژوهشی و فناوری دانشگاه با دانشجویان دانشکده کشاورزی

نشست صمیمی معاون و مدیران پژوهشی و فناوری دانشگاه با دانشجویان دانشکده کشاورزی و بازدید از آزمایشگاه‌‌های این دانشکده، 5 خرداد ماه برگزار شد.

3 1403/03/07

نشریات نمایه شده دانشگاه تربیت مدرس در پایگاه تخصصی بین‌المللی EBSCO

نشریات نمایه شده دانشگاه تربیت مدرس در پایگاه تخصصی بین‌المللی EBSCO اعلام شد.

16 1403/03/07

برنامه رصد و عکس برداری و داده برداری از خورشید در دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه تربیت مدرس با همکاری موسسه علمی پژوهشی سایه، برنامه رصد و عکس برداری و داده برداری از خورشید را به مناسبت هفته نجوم برگزار می کند.

26 1403/03/01

پیام تسلیت معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه به مناسبت عروج شهادت گونه رئیس جمهور کشور و همراهان ایشان

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه به مناسبت عروج شهادت گونه رئیس جمهور محترم و مغتنم کشور و همراهان گرامی ایشان پيام تسليتي صادر كرد.

21 1403/03/01

نشست تخصصی-صنعتی با مسئولان شرکت مصباح انرژی برگزار شد

در راستای ارتقاء فعالیت های ارتباط با جامعه و صنعت، نشست تخصصی-صنعتی با مسئولان شرکت مصباح انرژی به میزبانی دانشکده مهندسی شیمی برگزار شد.

46 1403/03/01

پایان نامه دانشجوی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه به عنوان پایان نامه برتر انتخاب شد

از سوی انجمن مهندسان مکانیک ایران، پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجوی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان پایان نامه برتر انتخاب و تقدیر شد.

16 1403/02/30

بازدید وزیر علوم از غرفه مرکز نشر آثار علمی دانشگاه تربیت مدرس در نمایشگاه کتاب تهران

وزیر علوم با حضور در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از غرفه مرکز نشر آثار علمی دانشگاه تربیت مدرس بازدید کرد.

25 1403/02/24

حضور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه در نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با حضور در نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی طی مصاحبه ای با خبرنگار صدا و سیما،‌ توانمندی دانشگاه در حوزه هوش مصنوعی و عقد قرارداد با شرکت های نفتی را تشریح کرد.

ادامه اخبار...